top of page

Hva tilbyr Storslått Bemanning AS?

Oppdatert: 1. jul. 2022

Vi tilbyr to typer avtaler:


1. Rekruttering etter deres behov og hjelp med alle papirer og ansettelse hos dere.

2. Papirarbeid med å få opphold for deres kandidater.

1. Våre tjenester inkluderer:

- kartlegging av deres ønsker og behov for bemanning;

- rekruttering etter deres behov gjennom annonser og jobbmesser i utlandet, på nettet og i sosiale medier;

- mottak av kandidathenvendelser, evaluering og utvelgelse av kandidater gjennom CV, personlig intervjuer og referansesjekk, samt bruk av psykologiske metoder og teknikker;

- presentasjon av kandidater;

- videreformidling av informasjon mellom partene, utarbeidelse av arbeidsavtaler med avtalt innhold (en til UDI og en imellom dere og arbeider med alle punkter påkrevd av arbeidstilsynet), søknader om arbeidstillatelse, fullmakter hvis nødvendig, ulike typer råd om ønskelig.


2. Våre tjenester inkluderer: videreformidling av informasjon mellom partene, utarbeidelse av arbeidsavtaler med avtalt innhold (en til UDI og en imellom dere og arbeider med alle punkter påkrevd av arbeidstilsynet), søknader om arbeidstillatelse, fullmakter hvis nødvendig, ulike typer råd om ønskelig.


Vi kan finne mannskap innenfor alle typer yrker, for eksempel: sesongarbeidere i landbruk, bærplukkere, agronom, veterinær, mekaniker, snekker, stuepike, stillasmontør, kokk, servitør, kelner, steinarbeider, IT utviklere med mer. Arbeidere kommer fra Ukraina og omegn.

203 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page