top of page

Acerca de

2022-03-03(1).jpg

Vind eller fly? Hva foretrekker du?


Hvis Ukraina taper...

 

Bare 2,5 time med fly og er russiske fascister allerede i Norge. De vil ikke skåne noen, slik de har gjort i alle andre land. Tror du virkelig, at de ikke kommer til Norge? Deres mål er verdensherredømme. Før NATO har samlet seg for et møte, er Norge tapt.


I løpet av et par dager etter eksplosjonene ved atomkraftverk i Ukraina vil vinden bringe alle utslipp hit. Igjen, som i april 1986, vil rød snø falle og Norges land vil bli forurenset. Folk vil dø.

Det er ikke for sent enda!!!

Støtt Ukraina i ord og handling nå! Redd livet til barna dine på ditt land!

Gi jobber til ukrainske kvinner og menn som er på flukt fra krigen. Takket være dette redder de barna sine og kan støtte sine ektemenn i Ukraina og hjelpe dem i deres kamp for frihet.

Støtt Ukrainas forsvar

Ukrainas forsvar trenger våpen, medisiner, klær, mat, transport og drivstoff. Hjelp dem nå og redd Norge fra krig. Bankkonto til Ukrainas forsvar i hvilken som helst valuta: UA84300001000000047330992708.

 mennesker i krig ukraina russland, støtt ukraina

Vis din støtte, send en oppmuntrende videomelding!

I vanskelige krigstider, er det viktig å opprettholde humøret og moralen til folk som kjemper for sitt og ditt land! Slik at de russiske fascistene ikke går videre og ødelegger Norge også! Du kan støtte ukrainerne ved å sende en liten videohilsen, som blir lagt ut her, duplisert på websider til våre samarbeidspartnere og sendt til telegramchatten til forsvaret og nyhetskanaler i Ukraina. Gjennom menneskets relasjoner skaper vi fred!

Se alle hilsener

Støtt Ukrainas kamp for frihet
Tusen takk for støtten!
bottom of page