top of page
 • Hvem står bak Storslått Bemanning?
  Vi er en liten familiebedrift Storslått Bemanning AS, som driver med å skaffe utenlandsk arbeidskraft til norsk landbruk, andre sesongarbeider (skog, fisk, hoteller etc), samt faglærte yrker som snekkere, kokker, webutviklere etc. Svitlana er fra Ukraina og derfor de fleste som vi finner er også derifra. Helge er fra Valdres og har jobbet på mange gårder i Norge som både snekker og med dyrepass. Vi selv har en liten småbruk der vi dyrker ulike ting. Vi kjenner til litt og har interesse i landbruk og gårdsdrift selv.
 • Hvorfor velge Storslått Bemanning?
  Mennesker liker ikke å gå langt. Man velger elskere blant sine naboer og venner. Vi er en lokal bedrift som har forbindelser i andre land og vil gjøre deres ressurser tilgjendelig for norsk næringsliv. Vi støtter norsk marked av å skaffe flinke arbeidere fra utlandet og å holde lave priser på våre tjenester. Våre kandidater er som regel voksne og erfarne mennesker med mye ulike erfaringer. Dette er en vinn vinn situasjon.
 • Hva tilbyr Storslått Bemanning?
  Vi tilbyr to typer avtaler: 1. Rekruttering etter deres behov og hjelp med alle papirer og ansettelse hos dere. 2. Utleie av arbeidskraft. 1. Våre tjenester inkluderer: videreformidling av informasjon mellom partene, utarbeidelse av arbeidsavtaler med avtalt innhold (en til UDI og en imellom dere og arbeider med alle punkter påkrevd av arbeidstilsynet), søknader om arbeidstillatelse, fullmakter hvis nødvendig, ulike typer råd om ønskelig. 2. Våre tjenester inkluderer: utleie av arbeidskraft etter avtale. Vi betaler alle skatter og avgifter og utbetaler lønn. Dere får kun en faktura hver annen uke.
 • Hvem er arbeidere fra Ukraina? Kan man stole på dem?
  Vi spør etter og sjekker nøye referanser hos alle våre kandidater. Vi sjekker nøye arbeidernes bakgrunn og erfaringer gjennom flere samtaler, ofte ikke bare med vedkommende og deres referanser, men også med familiemedlemmer, venner og naboer. Vi bruker også psykologer som lager oss profiler og gir vurderinger for å sile ut dem som ikke passer inn. Vi tar ikke inn kandidater ved minste mistanke om mulige kriminelle forbindelser. Ja, vi stoler på våre kandidater og dere kan også stole på dem.
 • Hvor mye skal jeg betale arbeidere i timen?
  Timepriser settes opp etter tariff og etter det som er vanlig i deres bedrift.
 • Hvor mange kandidater har Storslått Bemanning?
  Våre kandidater er på vår første side. I tillegg til det kan vi skaffe arbeidere i nesten alle yrker, samt ordne masse ansettelse i korte eller lange perioder.
bottom of page