top of page

Hvem er våre arbeidere?

Oppdatert: 1. jul. 2022

Vi rekrutterer arbeidere i utlandet innenfor de fleste typer yrker, for eksempel: sesongarbeidere i landbruk, bærplukkere, agronom, veterinær, mekaniker, snekker, stuepike, stillasmontør, kokk, servitør, kelner, steinarbeider, IT utviklere med mer. Arbeidere kommer fra Ukraina og omegn.


Når dette er mulig gjennomfører vi jobbmesser i Kyiv eller andre byer og møter folk ansikt til ansikt. Vi spør etter og sjekker nøye referanser hos alle våre kandidater. Gjennom flere samtaler, ofte ikke bare med vedkommende, men også med familiemedlemmer, venner og naboer, danner vi oss et bilde og tar inn kun de beste kandidatene. Vi bruker også psykologer som lager oss profiler og gir vurderinger for å sile ut dem som ikke passer inn. Vi tar ikke inn kandidater ved minste mistanke om mulige kriminelle forbindelser.


Vi stoler på våre kandidater og dere kan også gjøre det. Alt det som står i deres CV er slik som det er, men det er ulike standarder og praksis i forskjellige land. Dere må regne med at nye folk uansett hvor de kommer ifra må få opplæring. Språknivået kan variere veldig og diskuteres individuelt i hvert tilfellet.


Vi vil gjerne høre deres tilbakemeldinger om våre arbeidere om hva som må forbedres og hvordan.


Hvis dere ønsker å delta i våre jobbmesser online (gjennom FB eller Skype)for å presentere deres bedrift og finne den riktige arbeideren, vennligst ta kontakt.


223 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page